Nylholuna 2 – Categorie Fantasy Boekrecensie

👑 ⭐⭐⭐⭐⭐ 👑

Toen ik vroeg naar boekentips stelde @jrv.books voor dat ik haar duologie Nylholuna ging lezen! Dat vond ik een fantastisch idee. Jade heeft haar duologie bij Boekscout Yo! Uitgegeven. Het tweede boek heet Nylholuna 2 Een Dolk met een Gelofte. In deze video zal ik het over dit boek hebben.

Bekijk de hele recensie op mijn Youtubekanaal Nina JW van Veen!

~ S a m e n v a t t i n g ~
In het bloedstollende slotdeel van Nylholuna worden Julia, Aiden en Sylvar uit de gevangenis van CyclesDale bevrijd. Een nogal eigenaardige vrouw besluit hen onder haar hoede te nemen en te helpen. Ze laat Julia voor het eerst kennismaken met magie en leert haar over de geschiedenis van Nylholuna. Hierdoor begint Julia steeds beter te begrijpen wat voor een grote rol ze speelt om het land in veiligheid te brengen, maar ook dat het definitieve verslaan van Venali Fenrora meer is dan alleen een executie.

~ C o n c l u s i e ~
Toen ik dit boek dichtsloeg voelde het zo vreemd. Want je volgt Julia een hele tijd door allemaal avonturen en dan moet je opeens afscheid nemen. Ik vind dit boek echt geweldig. Echt geweldig. De schrijfstijl, de personages, de wereld, de verhaallijn, het plot en dat het aantal pagina’s precies op 222 uitkomt… Gewoon geweldig. Deze duologie moet verfilmd worden. Of in ieder geval veel bekender worden. Iedere boekliefhebber in Nederland moet weten dat ze deze duologie moeten lezen. En eigenlijk moet Nylholuna ook vertaald worden naar het Engels.

Ik geef Nylholuna 2 Een Dolk met een Gelofte 5 sterren. Nou, eigenlijk 10 sterren. Want dit was geweldig.

Koop nu deze duologie! Als je van fantasy houdt moet het.

👑 ⭐⭐⭐⭐⭐ 👑

Laat een reactie achter