Edine – Categorie Roman Boekrecensie

Sterreview: ⭐⭐⭐⭐ || Recensievideo || Marks Instagram

🐙 ⭐⭐⭐⭐ 🐙

Deze keer heb ik Edine, door Mark Groenen gelezen! Ik kwam het debuut van Mark Groenen tegen op Instagram en na het lezen van de flaptekst was ik om. Het boek is uitgegeven bij Godijn publishing in november 2020 en telt iets meer dan driehonderd pagina’s. Edine is niet je typische roman, maar heeft magische en surrealistische trekjes.

~ S a m e n v a t t i n g ~
Als de hoofdpersonage van dit verhaal wakker wordt, ligt zijn vriendin Edine niet meer naast hem. Samen hebben ze een cruisevakantie geboekt, dus Edine kan niet ver zijn. Toch is ze nergens te bekennen. Lopen ze elkaar nou telkens mis? Of is er meer aan de hand?

~ C o n c l u s i e ~
Dit boek was niet wat ik had verwacht. Ik werd niet omvergeblazen door allemaal gebeurtenissen. Ik kon gewoon zachtjes met het verhaal mee dobberen en op de momenten dat het verhaal in een stroomversnelling kwam was het ook niet te veel van het goede. Als lezer moet je voor jezelf bedenken of je alles gelooft waar de hoofdpersonage het over heeft. Hierdoor krijg je geen extreme plottwist, maar wel een krachtig einde. Zeker een boek dat ik aanraad.

Ik geef Edine door Mark Groenen 4 sterren!

🐙 ⭐⭐⭐⭐ 🐙

Laat een reactie achter