II: Mythische Families

Vosata II is naar de proeflezers met 70 459 worden!

Eerste en laatste zin:

  • Glasscherven lagen op de grond
  • Zijn diepblauwe ogen

Waar gaat het over?

Nadat Ladyns vriend haar achterlaat, trekt ze samen met haar jongste dochter in bij haar zus Tova. Ladyn Bolivian moet op zoek naar een nieuwe baan en vindt die bij het grote warenhuis van het eiland: Clarcq en Gemro. Als haar baas Armando de Clarcq een band met Ladyn op wil bouwen, neemt hij haar mee naar een landhuis. Na dit bezoekje staat haar hele leven op zijn kop. Ze duikt terug in het verleden van drie belangrijke families, die een rode draad door de geschiedenis heen vormen. De Clarcq zijn engelen, Bolivian zijn waternimfen en Onarme zijn elven, de Mythische Families.

Liefde, actie, verraad, familieproblemen en complotten. Een fantasyverhaal waar de proeflezers nu hopelijk van smullen en jij binnenkort ook!

Pinterest en Spotify

Een hele wereld maken is niet niks, ook al ga ik dat nog een keer doen voor Vosata III… Het is fijn om bij zo’n wereld dingen als een Pinterest bord of een Spotify playlist te hebben. Niet alleen voor mij als schrijver, maar ook voor de lezer is dat natuurlijk geweldig. Heb je Pinterest of Spotify? Ga dan direct via onderstaande knoppen hier naartoe. Anders bekijk je het via deze website. Let op: bij het Pinterestbord zal hij een gelimiteerd aantal afbeeldingen laten zien. Voor het hele bord moet je dus Pinterest openen. Op Pinterest vind je een bord over de wereld en een bord over de personages!

Bekijk hier onder de sfeer van deze fantasy wereld!

Bekijk hieronder hoe ik de personages voor mij zie 🙂

De Spotify playlist! Een leuk detail: de volgorde van de nummers loop chronologisch mee met het verhaal. (Soms werkt het niet op de telefoon, gebruik de knop van eerder om de playlist in de app te openen)