Nylholuna 1 – Categorie Fantasy Boekrecensie

👑 ⭐⭐⭐⭐⭐ 👑

Toen ik vroeg naar boekentips stelde @jrv.books voor dat ik haar duologie Nylholuna ging lezen! Dat vond ik een fantastisch idee. Jade heeft haar duologie bij Boekscout Yo! Uitgegeven. Het eerste boek heet Nylholuna 1 Een Kroon met een Vloek. In deze video zal ik het over dit boek gaan hebben.

~ S a m e n v a t t i n g ~
Na de sluiting van haar weeshuis komt Julia Jonker terecht bij haar oom Thomas, die afgezonderd leeft van de rest van de wereld. Achter zijn huis is een mysterieuze vallei, waar Julia’s oom haar verbiedt heen te gaan. Door samenkomst van omstandigheden ontdekt ze het land Nylholuna. Ze maakt twee vrienden, Aiden en Sylvar. Samen moeten ze vluchten als een groep Nachtelfen het vredige dorpje Clove overhoopgooit. Ze zoeken iets. Of misschien wel iemand?

~ C o n c l u s i e ~
Ik vond dit boek echt geweldig. En ja het is waar, het boek eindigt met een cliffhanger. Dus natuurlijk ben ik al begonnen met deel 2 voordat ik deze vlog heb gefilmd. Of het handig is weet ik niet haha. Maar goed. Het is gewoon een superleuk boek en eigenlijk moet dit boek nog veel meer mensen bereiken zodat zij ook kunnen genieten.
Na dit laatste is het misschien niet onverwacht, maar ik geef Nylholuna 1 Een Kroon met een Vloek door Jade R. Vermeulen 5 sterren!

👑 ⭐⭐⭐⭐⭐ 👑

Laat een reactie achter