Hij Die Niet Bestaat – Categorie Fantasy Boekrecensie

Valentijn Ringelberg - Hij Die Niet Bestaat - Hamley Books ...

Sterreview: ⭐⭐⭐⭐ || Recensievideo || Valentijns website

🐯 ⭐⭐⭐⭐ 🐯

Deze keer heb ik een novelle gelezen, omdat ik de video eerder op moest nemen dan normaal. Het is Hij Die Niet Bestaat door @valentijnringelberg . Het is een novelle die zich ook afspeelt in Vha’Ryhm en los te lezen is. Het is uitgegeven bij @uitgeverijhamleybooks

~ S a m e n v a t t i n g ~
De jonge O’khani Kojvo groeit op de Zoutsteppe op. Zijn moeder leert hem jagen en nuttig te zijn voor de troep. Wanneer er op een dag uit de troep een groepje welpen mee wordt genomen heerst er onrust. En als hun gezworen vijanden, de Mensen, een bezoekje brengen aan hun troep begint er voor Kojvo een nieuw avontuur die hem uiteindelijk de verschrikkelijke naam de Kinderdoder oplevert.

~ C o n c l u s i e ~
Een prachtige en rakende novelle over Kojvo’s jeugd waar ik zeer benieuwd naar was. Geweldig geschreven met poëtische dingetjes tussendoor en herkenbare dingen uit Voorbij het Wederwoud.

Ik geef Hij Die Niet Bestaat door Valentijn Ringelberg 4 sterren!

De volgende keer recenseer ik Nylholuna 1 Een Kroon met een Vloek door een Boekscout collega @jrv.books

🐯 ⭐⭐⭐⭐ 🐯

Laat een reactie achter