De Vampierprinses – Categorie Fantasy Boekrecensie

bol.com | De vampierprinses - de genezing, Tamara Arts ...

Sterreview: ⭐⭐⭐⭐ || Recensievideo || Tamara’s linktree

πŸ§›β€β™€οΈ ⭐⭐⭐⭐ πŸ§›β€β™€οΈ

Dit boek is al een tijdje niet meer in de verkoop. Toch had ik het privilege om dit boek te lezen, doordat ik hem tegenkwam op Instagram. Het is De Vampierprinses, de genezing door @tamaraartsnl Het is haar debuut dat ze uitgegeven heeft bij Boekscout. Inmiddels heeft ze een triller uitgegeven bij uitgeverij Hamleybooks genaamd In het Duister.

~ S a m e n v a t t i n g ~
Inez is de prinses van het vampierrijk EsmΓ©ro. Ze moet het kasteel ontvluchten wanneer deze aangevallen wordt door vampierjagers. Ze ontmoet een jongen die haar onderdak biedt. Hij wordt gebeten door een weerwolf. Wanhopig gaan ze opzoek naar een genezing voor de dodelijke beet.

~ C o n c l u s i e ~
Wat is dit een leuk verhaal! Als ze eenmaal op reis zijn kan je niet stoppen met lezen. Elke keer gebeurt er iets wat de spanning erin houdt en Tamara de kans geeft om ons te laten zien hoe haar personages reageren in benarde situaties. Ik geef De Vampierprinses, de genezing door Tamara Arts… 4 sterren! Ik vond het een superleuk boek om te lezen en ik raad het jullie zeker aan, maar ja. Hij is nergens meer te koop. Dus lekker puh hahahaha. Of je moet Tamara gaan smeken om hem nog een keer uit te geven…

πŸ§›β€β™€οΈ ⭐⭐⭐⭐ πŸ§›β€β™€οΈ

Laat een reactie achter