Overleef me dan – Categorie Dystopian boekenrecensie

Sterrating: ⭐⭐⭐⭐ || Recensievideo || Stans website

💥 ⭐⭐⭐⭐ 💥

Ik heb voor het eerst een dystopian gelezen! Namelijk Overleef me dan door Stan Kelder. Het is zijn debuut, uitgegeven bij uitgeverij Boekscout waar ik ook bij zit! Er staan ook een aantal mooie tekeningen in gemaakt door @fabricartpaintings en een prachtige afbeelding van Nessa is gemaakt door @serieuzeboekenverslaving .

Bekijk de hele recensie op mijn Youtubekanaal Nina JW van Veen!

~ S a m e n v a t t i n g ~
Het is 2090, de Derde Wereldoorlog breekt uit. Juno heeft een nare ervaring in de verhoorkamer van het Syndicaat overleeft. Gek genoeg is ze ook snel genezen van haar wonden en loop ze Nessa tegen het lijf. Alleen zij weet precies wat er met Juno aan de hand is. De enige mensen die ze nog kan vertrouwen zijn haar vriendinnen Carly en Lily, maar ze raken gescheiden. Zal Juno ooit haar vriendinnen weerzien? En wat is project LIE?

~ C o n c l u s i e ~
Het is een boel dood en verderf, ja dat klopt. Maar het zit geniaal in elkaar en ik zou het Stan niet na kunnen doen. De terugblikken in de tijd en het achtergrondverhaal rondom Nessa vond ik heel interessant, want ik neigde om mij aan de Fantasy in dit verhaal vast te klampen als een soort reddingsboei in de narigheid. Door het boek heel liep ook een thema, namelijk “Familie is belangrijk” en daar ben ik het zeker mee eens.

Ik geef Overleef me dan door Stan Kelder 4 sterren! Eerst was ik van plan om dit boek een drie sterren te geven toen ik door het eerste deel heen was. Daarna werd het steeds
interessanter. Ik vind het maar knap van Stan dat dit zijn debuut is. Je moet maar durven.

💥 ⭐⭐⭐⭐ 💥

Laat een reactie achter