Kracht van Kristallen – Categorie Fantasy Boekrecensie

Sterreview: ⭐⭐⭐ || Recensievideo || Nicks Instagram

🌊 ⭐⭐⭐ 🌊

Nick Eberhard vroeg of ik zijn debuut wilde recenseren: Kronieken van de Enneade 1 Kracht van Kristallen. Daar had ik super veel zin in, dus ben ik op mijn vensterbank gaan zitten en ik heb weer een boekenvlog opgenomen!

~ S a m e n v a t t i n g ~

In het land van Nylandis zijn er veel conflicten tussen rassen over het terug winnen van magie en het geloof. Het volk wat de overhand heeft in het rijk straft magie zwaar af. Een grote familie van adel komt samen en krijgt gek nieuws te horen: een familielid is verdwenen, samen met haar bewakers.

~ C o n c l u s i e ~

Dit boek is zeer fantasierijk, échte fantasy. Het boek zet je aan het denken. Er is geen spannend plot waardoor je per se de volgende pagina wilt lezen, maar wel de drang om meer te weten over de geschiedenis van de volkeren en de personages!

Ik geef Kracht van Kristallen 3 sterren!

🌊 ⭐⭐⭐ 🌊

Laat een reactie achter