Mustle Emuund

Ik ben druk bezig aan mijn nieuwe serie, Vosata. Interresse? Kijk onder het kopje “Mijn boeken” en daarna “Vosata” om meer informatie te vinden over het eiland en hoe je als eerste bericht kan krijgen als het eerste deel uit komt!

In dit bericht zal ik meer onthullen over het hoofdpersonage van deel 1. Haar naam is Mustle Emuund. Ze is 12 jaar oud en woont in de buitenwijken van de hoofdstad van het eiland. Hoe die stad heet, zal ik in een aankomend bericht bekend maken. Mustle is geboren in 2006 en woont al heel haar leven in het huis met haar vader Beaurad en met haar moeder Katheal.


Kenmerken

Mustle heeft lichtbruin, dun haar en lichtgroene ogen. Ze is niet heel lang. 147 cm als de zomervakantie begint. Na de zomervakantie mag ze naar de middelbare school. Er zijn meerde middelbare scholen op het eiland. Mustle gaat naar het Oro College, een school voor creatievelingen waar er veel wordt gefocusd op muziek, kunst en techniek. Ook sport wordt er uitbundig gegeven, zoals boogschieten en andere sierlijke sporten. Verder is Mustle erg positief en houdt ze van de natuur.

QOTD:

Zou jij naar het Oro College gaan, als je de kans kreeg?

A: Ik wel! Ik houd heel erg van tekenen en muziek maken! Maar ik houd ook wel van een paar moeilijke wiskunde puzzels en een gesprekje in het Frans 😄

Bedankt voor het lezen en kijk gerust rond!